Előfizetői tartalom

Egy magyar bankár, akire ráomlott a Wall Street: milyen egy válság kitörése testközelből?

Márciusban lesz tíz éve, hogy csődbe ment a Bear Stearns befektetési bank a tengerentúlon, amit sokan a válság kitörésével azonosítanak. Juscsák György akkoriban alelnökként dolgozott a cégnél, most a Portfolio-nak mesélt emlékeiről, illetve elmondta személyes véleményét a válság okairól is. Mennyire volt nehéz bekerülni a Wall Streetre? Hogyan élte meg egy bankár, azt, hogy pár nap alatt minden összeomlott a feje felett és a nulláról kellett talpra állnia? - ezekről is nyíltan beszélt az interjúban. A bankár azóta otthagyta a Wall Streetet és a JP Morgan régiós vezetőjeként dolgozik, Bécsben él a családjával.

Investment, Wealth and Savings (IWS) 2018 Juscsák György is részt vesz a Portfolio Investment, Wealth and Savings 2018 konferenciáján március 20-án. Vegye meg a jegyét most! Információ és jelentkezés A Wall Street mindenhonnan ugyanolyan messze van. Portfolio: Hogy került egy fiatal magyar közgazdász a kilencvenes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés