Előfizetői tartalom

Az álommunkát hagyta ott a Facebooknál egy magyar, hogy iskolát építsen itthon

Két évig élt Londonban Vészi Gábor, aki menedzserként sokak álommunkáját végezte a Facebooknál. Tavaly viszont hazajött, és a Budapest Schoolt szervezi önkéntesként. Az alternatív intézmény szeretne egyre több gyereket elérni, ehhez viszont az is kell, hogy egyre többen tudják és akarják kifizetni a komoly tandíjat. A misztikus amerikai multiról, illetve a jövő munkaerőpiacáról és oktatásáról is beszélt a szakember a Portfolio-nak adott interjúban.

Hogy kerül egy magyar a Facebookhoz?. Portfolio: Gyakran olvasni arról, milyen sokan vándorolnak el Magyarországról, azzal kapcsolatban viszont kevésbé megbízhatóak az adatok, hogy hányan jönnek vissza. Az Ön esetében hogyan alakult a londoni munkavállalás majd a hazatérés? Vészi Gábor: Én 2015-ben mentem ki Londonba, de már akkor az volt a terv, hogy nem telepedünk le, csak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés