Előfizetői tartalom

Példátlan segítséget kapnak a betegek

Csiki Gergely
Eddig nem látott újítást vezet be a magánegészségügyi szolgáltatók egyesülete. A Primus csütörtöki bejelentése szerint létrejön a "Minősített Magánegészségügyi Szolgáltató" védjegy a transzparens, jogkövető és etikus szolgáltatók számára. Idén ősztől ez a védjegy nyitott lehetőség lesz minden hazai szolgáltató számára, melynek kiállítása egy nagyobb cég esetében 800-900 ezer forintba kerülhet. Az audit során nem vizsgálják azt, hogy a beteg orvosszakmailag (például egy beavatkozás során) milyen minőségű ellátást kap, egyelőre csak az ellátás körülményeit ellenőrzik és értékelik.

Mi is ez valójában?Elsőként vezet be hivatalos tanúsítási folyamathoz, minőségi megfelelési kritériumokhoz és komplex próbavásárláshoz kötött védjegyet a hazai magánegészségügyi szektorban a Primus Magánegészségügyi Szolgáltatók Egyesülete. A 12 hazai szolgáltatót tartalmazó egyesület célja, hogy a minőségi szolgáltatók helyzetbe hozásával segítse a pácienseket...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái