Előfizetői tartalom

Alig alakult meg az új kormány, máris közzétette első fontos anyagát

Mindennél fontosabb cél a kormány számára a demográfiai helyzet és a versenyképesség javítása - ezt lehet kiolvasni abból a dokumentumból, amely tulajdonképpen az első hivatalos anyaga a most felállt új kormánynak. Az "új" pénzügyminisztérium által közreadott iratból az is kiderül, mikor ismerhetjük meg részleteiben a kormány jövő évi terveit, vagyis, hogy mikor terjeszti a parlamentnek a jövő évi költségvetést.

Péntek reggel Áder János köztársasági elnök kinevezte a negyedik Orbán-kormány minisztereit, majd délelőtt letették az esküt a Parlamentben, később pedig az új kormány megtartotta első ülését. A kormány felállásának ideje alatt sem állt meg az élet a minisztériumokban, erre utal, hogy az előző kormány Nemzetgazdasági Minisztériuma elkészítette, az új kormány frissen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés