Előfizetői tartalom

Egymilliárd alatt senki vagy a magyar fociban

Csak az újonc Balmazújváros költségvetése nem érte el a bűvös egymilliárd forintos határt 2017-ben - derül ki az NB1 klubjai által közzétett beszámolókból. A leggazdagabb továbbra is a Ferencváros, mely tavaly átlépte az ötmilliárd forintos álomhatárt, de a friss bajnok Videoton is 4,4 milliárdból gazdálkodott. A beszámolót leadó tizenegy klub közül csak az Újpest és a Haladás költségvetése csökkent 2016-hoz képest, Felcsúton viszont majdnem másfélszereztek.

Megállíthatatlanul ömlik a pénz a magyar focibaAz előző évi 1,8 milliárd forint után tavaly majdnem 2,2 milliárdból gazdálkodtak átlagosan a magyar első osztályú fociklubok - derül ki a megjelent beszámolókból. A tizenkét érintett klubból a Mezőkövesd kivételével mindegyik publikálta 2017-es számait a megadott pénteki határidőig. A többi gazdasági társaság viszont...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés