Előfizetői tartalom

Teljesen felforgatná a magyar egészségügyet a legújabb javaslatcsomag

Tizennégy átfogó területen fogalmazott meg összesen 180, sokszor konkrét javaslatot a Magyar Nemzeti Bank csapata, amelyekben az egyik kiemelt cél a magas színvonalú egészségügy elérése. A jegybank szakértői 22 pontban foglalják össze a teendőket az egészségügy területén. Ennek keretében pénzügyi revíziót, az állami ellátás racionalizálását, a magánkiadások intézményesítését és a megelőzést emleget az anyag. Az intézkedések alapjaiban forgatnák fel a hazai egészségügyet, gyakorlatilag egyetlen fontosabb szereplőt sem hagynak érintetlenül. Van olyan intézkedés is, ami ellentétes azzal, amit a kormány épp csinál.

Ezekről a kérdésekről is szó lesz a Portfolio Private Health Forum 2018 című novemberi rendezvényünkön. Részletek itt: Portfolio Private Health Forum 2018 INFÓJELENTKEZÉS DiagnózisA magyar egészségügy szempontjából fontos, akár vitaindítónak is tekinthető, sokszor konkrétumokat tartalmazó...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái