Előfizetői tartalom

A Volánbusz élére küldték a MÁV-vezért

MTI
Portfolio
Dávid Ilona elnök-vezérigazgató közös megegyezéssel távozik a MÁV Magyar Államvasutak Zrt. éléről és a Volánbusz elnök-vezérigazgatói posztját tölti be mostantól - jelentette be Bártfai-Mager Andrea. A nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter egyúttal azt is bejelentette, hogy Homolya Róbertet nevezte ki a MÁV Magyar Államvasutak Zrt. élére, illetve azt is, hogy Fekete Antal, a Volánbusz eddigi vezetője közös megegyezéssel távozik. Nagyüzemben zajlik tehát a nyár közepén az állami topcégek vezetőváltási folyamata, hiszen Bártfai-Mager Andrea az energetika terén is fontos változásokat jelentett be, illetve tegnap már az is kiderült, hogy az állami vagyonkezelő első embere is távozik és közben már megszellőztették a MÁV-on és a Volánbuszon is használható egységesített jegyrendszert is:

Kapcsolódó cikkünk2018.08.02Vezércsere az MVM-nél és az NKM-nál - Létrejöhet az állami energiaóriás2018.08.01Távozik a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő vezérigazgatója2018.08.02Hamarosan egyetlen jeggyel utazhatunk a vonatokon, buszokon, metrókonDávid Ilona lett a Volánbusz elnök-vezérigazgatójaBártfai-Mager Andrea Dávid Ilonát a Volán-társaságok reorganizációjára, megújítására...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái