Előfizetői tartalom

Bogsch: Szomorú és csalódott vagyok, hogy még nem kapta meg a támogatást a cariprazine

Csalódott Bogsch Erik amiatt, hogy a cariprazine nevű készítmény még mindig nem kapta meg a támogatást Magyarországon, de bízik abban, hogy legkésőbb október elsejéig megszületik a pozitív döntés. A Richter Gedeon Nyrt. elnöke a Portfolio-nak adott interjújában arról is beszámolt, hogy a gyógyszeripart is sújtja a munkaerőhiány, a helyzet fokozatosan romlott az elmúlt másfél évben és vannak olyan esetek, ahol a jelenség már nagyon komoly fennakadásokat okoz a gyártásban. A társaság elnökével emellett beszélgettünk az Esmya-ügy várható fejleményeiről, a cég új vezetési struktúrájáról, a felsőoktatás helyzetéről és egy gyógyszeripari stratégia szükségességéről.

Portfolio-MAGYOSZ Gyógyszeripar 2018 Bogsch Erik előadóként ott lesz Portfolio-MAGYOSZ Gyógyszeripar 2018 konferencián. Részletek itt: Információ és jelentkezés Lassan eltelt egy év a nagy bejelentés óta, amikor is ismertté vált a Richter új vezetési struktúrája és Ön a társaság elnöke maradt, miközben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés