Előfizetői tartalom

Nemcsak a szerializáció okoz fejtörést az európai gyógyszeriparnak

Csiki Gergely
2019. február 9-étől új világ köszönt a hazai gyógyszerszektor szereplőire, működésbe lép a szerializáció rendszere a hamis gyógyszerek ellen. Az új rendszerre való felkészülésről, annak működtetéséről Illés Zsuzsannával, a Magyarországi Gyógyszergyártók Országos Szövetségének igazgatójával beszélgettünk. A rendszer működtetéséért felelős HUMVO Zrt. elnöke a Portfolio-nak adott interjújában arra hívta fel a figyelmet, hogy az új rendszer miatt óriási teher hárul a gyártókra. Elmondása szerint jelenleg a kórházakban is zajlik az előkészítő munka, hogy készen álljanak a csatlakozásra. Azt is megtudtuk a szakembertől, hogy a betegek mindebből mivel találkozhatnak, hogy hogyan áll a felkészülési folyamatban a többi európai ország és hogy a szerializáción kívül milyen kihívások leselkednek az európai gyógyszeriparra.

Portfolio Private Health Forum 2018 Jön a Portfolio Private Health Forum 2018! Részletek itt: Információ és jelentkezés Portfolio: Mennyire példátlan beavatkozás a gyógyszeripar működésébe, életébe a szerializáció, ugyanis az új direktíva értelmében minden gyógyszert biztonsági elemekkel kell ellátni...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái