Előfizetői tartalom

Nagy bejelentéseket ígért az innovációs államtitkár

Portfolio
Amit most munkaerőhiányként élünk meg, az a munkaerőpiac normális állapota - mondta a Portfolio Budapest Economic Forum konferenciáján György László. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára nagy bejelentéseket ígért a következő hónapokra, melyek a magyar versenyképességet erősíthetik.

Az utóbbi egy-két évben a nagy globális versenyképességi rangsorokban előrelépett Magyarország, viszont ezek a rangsorok nem tükrözik a valós versenyképességet - mondta a Budapest Economic Forumon tartott előadásában az államtitkár. Indoklásként kiemelte, hogy a listák szerint a magyar versenyképesség 2007-ben volt a legjobb, amikor fegyelmezetlen költségvetési politika jellemezte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés