Előfizetői tartalom

Nem érzed a bőrödön a gazdasági növekedést? Lehet, hogy erre is van megoldás

Sok ember érzi úgy, hogy ami a gazdaságban történik, annak nincs hatása az ő személyes sorsára, vagyis hiába látunk egyre jobb adatokat, ezt nem érzi a bőrén és az életszínvonalán , és ezen változtatni kell - foglalta össze a Portfolionak adott interjúban az úgynevezett inkluzív növekedés modelljét Christian Ketels, a Boston Consulting Group (BCG) által alapított Henderson Institute vezető makrogazdasági elemzője. A szakember a globálisan is egyre fontosabb szakterület egyik képviselője, aki nemrég Szlovéniában a Bled Strategic Forum konferencián tartott előadást a témáról.

Portfolio: Előadásának legfontosabb témája az inkluzív növekedés, illetve annak szükségessége volt. Képzeljük el, hogy mondjuk én nem közgazdász vagy újságíró, hanem gyári munkás vagyok! Hogyan magyarázná el nekem az inkluzív növekedést és azt, miért van rá szükség? Christian Ketels: Világszerte rengeteg ember érzi úgy, hogy nincs elég lehetősége részesedni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés