Előfizetői tartalom

Magyar egészségügyi startup nyert európai díjat

Portfolio
Nagyszabású startup-versenyt rendeztek pénteken Budapesten, a kelet-közép-európai, valamint a dél-európai régió innovatív vállalkozásai gyűltek össze az Európai Innovációs és Technológiai Intézet eseményén. Hét kategóriában díjazták a versenyzőket, akik a magyar fővárosban igyekeztek meggyőzni a szakmai zsűrit. Az InnoStars Awards harmadik helyezettje a hazai HepC Zrt. lett.

Martin Kern, az EIT megbízott igazgatója azzal vezette fel a Hilton Budapestben megrendezett eseményt, hogy ez a régió legnagyobb pitching rendezvénye, vagyis ahol a startup-alapítók megmérettetik magukat a szakmai zsűri előtt. Az igazgató röviden bemutatta, hogy miért is jött létre az EIT és mit csinál, ami mára a legnagyobb európai innovációs közösséggé nőtte ki magát....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés