Előfizetői tartalom

Weber: az újabb EU-kilépés elkerülését is segíti a Fidesz EPP-tagsága

MTI
A Brexit azután kezdődött, hogy az akkori brit kormányfő kilépett az Európai Néppártból (EPP) és én nem akarok újabb szakadást Európában, részben ezért is van még mindig a Fidesz a pártcsaládunkban - lényegében ezt mondta az osztrák Kurier napilapban adott, ma megjelent interjújában a pártcsalád frakcióvezetője, aki jó esélyekkel pályázik az Európai Bizottság elnöki posztjára is. A régiós országok közül a magyar és cseh esetleges EU-kilépés egy közelmúltbeli tanulmányban is előjött, mint a lehetséges forgatókönyvek egyike:

Kapcsolódó cikkünk2018.11.21Magyar és cseh EU-kilépés bukkan fel a következő évek forgatókönyvei közöttMegvédte Orbán Viktor magyar miniszterelnök és a Fidesz európai néppárti tagságát Manfred Weber a mai interjúban, amelyet az MTI foglalt össze. "Nem akarok további szakadást Európában" - hangsúlyozta Weber a Kuriernak arra a kérdésére, hogy miért van Orbán Viktor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés