Előfizetői tartalom

Hamarosan bárki beszállhat az ígéretes európai egészségügyi startupokba

Milyen trendek láthatóak az európai egészségügyi startupoknál és azok finanszírozásában? Hol és miként tudnak bekapcsolódni a legnagyobb európai multicégek? Milyen eredményeket tud felmutatni a legnagyobb európai kezdeményezés, az EIT Health ezen a téren? Kurt Höllerrel, az EIT Health vállalkozásfejlesztési igazgatójával többek között ezekről beszélgettünk, valamint a szervezet legújabb terveiről. Ezek között szerepel egy közösségi finanszírozási platform létrehozása, egy térkép felrajzolása, ami segíthet összekötni az innovatív vállalkozásokat és a szakértőket, valamint az EU fejlesztési bankjainak aktívabb bevonása.

Kapcsolódó cikkünk2018.12.20Még több pénzt nyerhetnek az európai egészségügyi startupokPortfolio: Miért fontos az EIT Health számára, hogy legyen egy olyan divíziója, amely a vállalkozások létrehozásának támogatásával, mentorálásával foglalkozik? Ön ennek a területnek az igazgatója, korábban a másik oldalról is követte ezt a területet, vagyis vállalkozásvezetőként...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés