Előfizetői tartalom

Donald Trump sokkolhat mindenkit 2019-ben

Véget érő kereskedelmi háború, a protekcionista nyomás enyhülése, a több Európát támogató erők előretörése, magasabb kelet-európai növekedés, rendeződő olasz helyzet - csak néhány pozitív kockázat, amelyet a Portfolio által megkérdezett közgazdászok említettek a jövő évi gazdasági kitekintőjükben. Az sem kizárt, hogy az Egyesült Államok elnöke ismét megnyomja a költekező gombot.

Most már nem telhet el úgy év, hogy a Portfolio ne kérdezze meg a hazai makrogazdasági elemzőket arról, hogy milyen főbb folyamatokra számítanak a következő évre. Az alábbiakban az elemzők által megemlített pozitív kockázatokat mutatjuk be. Virovácz Péter, az ING vezető közgazdásza szerint az egyik kedvező forgatókönyv, ha véget ér a kereskedelmi háború. "A novemberi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés