Előfizetői tartalom

Nagy tervekkel állt elő a legnagyobb magyar magánkórház tulajdonosa

Országos magánegészségügyi rendszer létrehozásán dolgozik a TritonLife, bizonyos ellátási területeken hálózatokat építene, mely tavaly tavasszal zárta le a Róbert Magánkórház megvásárlását - árulta el a Portfolio-nak adott interjújában Haraszti Péter, a legnagyobb magánkórházat megvásárló társaság alapító-vezérigazgatója. A csoport szakmai és pénzügyi alternatívát kínál azoknak a magyar egészségügyi vállalkozásoknak, akik csatlakoznának a csoporthoz. Haraszti Péter úgy vélekedett, hogy a környező országokhoz képest a legnagyobb magyar magánpiaci szereplők is mikrovállalkozásoknak tűnnek, közben pedig megindult a konszolidáció valamilyen szinten. A szakember beszélt egy esetleges tőzsdei bevezetés esélyeiről, a munkaerőhiány okozta bérnyomásról, a jövőbeli árképzésről és a napokban bejelentett román Medlife és magyar Rózsakert Medical Center tranzakciójáról is.

Portfolio: Hogy kezdődött az egész MedAlliance-, mostanra már TritonLife-sztori, az Ön fejéből pattant ki? Mi volt az első lépés? Haraszti Péter: Karrierem kezdetén egy magyarországi multinál dolgoztam négy évet, majd a vállalkozói létem igencsak változatos volt: a pénzügy, finanszírozás, mezőgazdaság, kereskedelem, online értékesítés világában is szereztem tapasztalatot....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés