Előfizetői tartalom

Elképesztő csodafegyvereket és felszerelést kap a magyar hadsereg - Íme a 10 legütősebb fejlesztés

Gőzerővel folyik a Magyar Honvédség fejlesztése, a Zrínyi 2026 program keretein belül a világ élvonalába tartozó páncélosokat, kézifegyvereket és egyéb eszközöket kapnak majd a katonáink. Nemcsak külföldről szerzünk be felszerelést, a magyar fegyvergyártás is újraindul. Bár az eszközbeszerzések egyes részleteit még homály fedi és sikeressége még kérdéses, bemutatunk 10 olyan modern eszközt, mellyel a Honvédséget a közelmúltban felszerelték vagy várhatóan fel fogják szerelni.

1-3. Panzerhaubitze 2000Egy bundeswehres Panzerhaubitze. Fotó: ShutterstockDecemberben jelentette be a Honvédelmi Minisztérium, hogy német Panzerhaubitze 2000-es önjáró lövegek beszerzését kezdték meg, összesen 24 ilyen eszközzel bővül majd a Honvédség arzenálja. A tarackok érkezésével lényegében egy korábban teljesen leszerelt fegyvernem tér majd vissza hazánkba, hiszen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés