Előfizetői tartalom

Ilyen egészségügyi központ nem volt még az egész országban (Exkluzív interjú)

Csiki Gergely
A TritonLife Csoport (a Róbert Magánkórház tulajdonosa) valamint Dr. Szabó Zsolt kézsebész szakorvos, a Világ Kézsebészeti Társaságok Szervezetének jelenlegi elnökének közös tulajdonlásában jött létre nemrégiben a Magyar Kézsebészeti Központ. Az új intézmény megalapításának apropóján beszélgettünk Szabó Zsolt alapító-orvosigazgatóval a kezdeményezés hátteréről, a szakmai csapat összetételéről, a kereslet alakulásáról, árakról és tervekről. A szakember arról is beszélt, hogy jónak tartják a magán- és állami egészségügyi rendszer szétválasztásának irányát, de közben a szektorsemleges finanszírozás előnyeit is hangsúlyozza. Egyúttal azt is ígérte: hallani fogunk az előttünk álló időszakban még a TritonLife terjeszkedéséről.

Portfolio: A napokban jelentette be a TritonLife Csoport a Kézsebészeti Központ elindítását. Mitől különleges ez az intézmény és miért fontos ez a betegek szemszögéből? Miért éppen most jött létre egy ilyen intézmény? Dr. Szabó Zsolt: Az emberi kéz, az egyetlen olyan szervünk, ami szemben az összes többi szervünkkel, csak nekünk, embereknek van. Hihetetlenül komplex...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái