Előfizetői tartalom

Ezekért a cégekért sorban állnak a befektetők egész Európában

Egész Európában rendkívül forró témává vált az egészségügy, komoly kórházláncok épülnek ki magánbefektetésekből, felvásárlások, láncba szerveződések zajlanak és ez a folyamat Magyarországon is elindult - fejtette ki Végh Attila, az EIT Health által rendezett első Morning Health Talks rendezvényen, amelyen a legnagyobb betegforgalommal bíró magánegészségügyi szolgáltatók vettek részt. A skandináv magánkórházlánc, a Capio, valamint a régióban érdekelt Penta Csoport korábbi elnök-vezérigazgatója arról is beszélt, milyen trendek várhatóak a szektorban és hogy a digitalizáció milyen következményekkel járhat az ellátásban.

Portfolio Private Health Forum november 6-án. Extra early bird jegyek még kaphatók: Portfolio Private Health Forum 2019 INFÓJELENTKEZÉS Kórházláncok EurópábanBefektetői szempontból egész Európában a legforróbb témává vált az egészségügy, nyilván az évek óta tartó kétszámjegyű növekedésével...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái