Előfizetői tartalom

Pár órán belül olyan találkozó jön, amibe beleremeghet a világgazdaság

Portfolio
Magyar idő szerint szombat hajnalban találkozik Donald Trump amerikai és Hszi Csinping kínai elnök Oszakában a G20-csúcson. A várakozások komolyak, a szakemberek szerint akár az is lehet, hogy a két politikus látványosan kibékül és minimum fegyverszünetet hirdetnek a kereskedelmi háborúban. Persze azért vannak még nyitott kérdések, reggelre kiderül, mire jutnak a felek.

Hosszas előkészítés után szombaton találkozik személyesen az amerikai és a kínai elnök miután a két ország kölcsönösen büntetővámokat vetett ki a másik termékeire és további hasonló lépésekkel fenyegették egymást az elmúlt hónapokban. Emellett Trump keményen odacsapott a Huawei-nek, mely nem üzletelhet a jövőben amerikai cégekkel. Az előzetes program alapján helyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés