Előfizetői tartalom

Érdekes folyamatok zajlanak a háttérben a magyar magánegészségügyben

Az egészségügy is tud üzlet lenni Magyarországon, nem is akármilyen: gyűjtésünk szerint a magánpiaci szolgáltatók 2018-as éve is jól sikerült, a 2017-es kimagasló évet azonban nem sikerült megismételni. Az árbevétel növekedési üteme csökkent, azonban az adózott eredmény tekintetében érzékelhető javulásokat tapasztalhatunk. Érdekes trendet figyelhetünk meg a magánszolgáltatók által foglalkoztatottak létszámában is. Közben két érdekességre is bukkantunk a két legnagyobb piaci szereplőnél.

Portfolio Private Health Forum 2019 A legfontosabb magánegészségügyi piaci szereplők ott lesznek a Portfolio november 6-i konferenciáján. Részletek itt: Információ és jelentkezés Majdnem teljes a képA tavalyi évhez hasonlóan idén is elkészítettük a magánegészségügyi cégek teljesítményének elemzését...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés