Előfizetői tartalom

Négy új taggal bővült a magánszolgáltatók egyesülete

Portfolio
A FirstMed, az Istenhegyi Klinika, a Medserv és a Svábhegyi Gyermekgyógyintézet csatlakozásával 2019 júliusára a legnagyobb hazai privát egészségügyi szolgáltatók többsége tagja az iparág érdekvédelmi szervezetének a Primus Magánegészségügyi Szolgáltatók Egyesületének, öt tagvállalat pedig már az egyesület által létrehozott "Minőségi Magánegészségügyi Szolgáltató" iparági védjegy megszerzéséhez szükséges szigorú auditfolyamatot is teljesítette - közölte az egyesület. Időközben a szervezet két nagy tagját veszítette el, a Róbert Kórházat működtető TritonLife Csoportot és a Budai Egészségközpontot.

Portfolio Private Health Forum 2019 A legnagyobb magánegészségügyi szolgáltatók ott lesznek a Portfolio Private Health Forum rendezvényen. Részletek itt: Információ és jelentkezés A 2017 tavaszán 12 vezető iparági szolgáltató által életre hívott érdekvédelmi ernyőszervezet - a Primus Egyesület - legfontosabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés