Előfizetői tartalom

Lázár: már holnaptól meg lehetne szüntetni a sárga csekket

A hatékony állam fogalma és annak gyakorlati vetületei kerültek terítékre a Magyar Közgazdasági Társaság műhelysorozatának negyedik beszélgetésén. Csath Magdolna egyetemi tanár, Lázár János országgyűlési képviselő, Domokos László ÁSZ-elnök és Banai Péter pénzügyminisztériumi államtitkár a beszélgetés során arról vitázott, hogy sokan vagy kevesen dolgoznak az állami szférában, mérjük-e az állam működésének hatékonyságát, az állami szolgáltatások minőségét, mire jók az állami hatékonyság javítását célzó versenyképességi javaslatok. Természetesen szóba kerültek a legfontosabb állami szolgáltatások, az oktatás és az egészségügy színvonala, de az állami vállalatok mellett sem mentek el szó nélkül a meghívott panelbeszélgetők.

A versenyképesség is előkerül a Hiventures - Portfolio KKV konferenciáján. Extra early bird jegyek már kaphatók: Növekedési lehetőségek a magyar középvállalatok számára Kelet-Európában INFÓJELENTKEZÉS Mitől hatékony az állam? Csath Magdolna egyetemi tanár, a Versenyképességi Tanács...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái