FONTOS Megcsapott minket a hitelválság szele, évezredes gödör szélére lökte a lakáshiteleket
 
Előfizetői tartalom

Nincsenek felkészülve a recesszióra az amerikaiak – Megismétlődik 2008?

Portfolio
Az amerikaiak többségének pénzügyi helyzete 2008-hoz hasonlóan jelenleg is kifeszített, vagyis nincsenek felkészülve egy esetleges recesszióra és annak következményeire – írja a Zerohedge egy friss felmérés alapján. Tizenegy évvel ezelőtt milliók veszítették el az állásukat, akik korábban hónapról hónapra éltek, nekik nehéz volt fedezni költségeiket utána.

Az eredtileg a Fox Business által közölt felmérés szerint az amerikaiak 38 százalékának a legfontosabb ma is az, hogy egyáltalán a számláit ki tudja fizetni, 19 százalék pedig azzal is megelégszik, ha a hitelkártya-tartozását és diákhitelét rendezni tudja hónapról hónapra. Vagyis az amerikaiak majdnem 60 százaléka vagy hónapról hónapra él, vagy csak korábbi adósságait...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés