Előfizetői tartalom

Magyarország európai gyökerei eltéphetetlenek, ez az életbiztosításunk

Politikailag elképzelhető olyan forgatókönyv, hogy reális veszély legyen Magyarország kilépése az Európai Unióból, azonban gazdaságilag-társadalmilag annyira integrálódtunk a kontinensbe, hogy ezek a szálak eltéphetetlenek – mondta a Portfolionak adott interjújában Jaksity György. A Concorde Értékpapír Zrt. elnöke szerint húsz év múlva talán már nem emlegetik velünk egy mondatban a lehetséges államcsődöt, de eurónk lehet, hogy még akkor sem lesz.

Hol leszünk 2040-ben? Mi jut eszébe először arról, hogy Magyarország 2040-ben? Ahogy az ember halad a korral egyre többször jutnak eszébe a jövőn gondolkodva olyan dolgok, melyek nem feltétlenül közéleti, gazdasági jelentőségűek. Egyre több embert elveszítünk, szeretteinket, barátokat, hozzátartozókat, messzire előre tekintve az első pánikszerű gondolatom az, ki nem lesz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés