Előfizetői tartalom

A szemünk láttára alakul ki egy új tér, ahol a magyar betegekért versenyeznek

A digitális tér meghódítja az egészségügyet is, ez elkerülhetetlen. Részben a munkaerő okozta kényszerhelyzet, részben az általános digitalizációs trend, részben pedig a "piacra lépő" új generációk miatt - olvasható ki a Portfolio által készített körkép eredményeiből, melynek keretében a hazai piacon élen járó vállalkozásokat kérdeztük arról, mi várható az egészségügyben a digitalizáció terén.

Portfolio Private Health Forum 2019 A válaszolók mind ott lesznek a november 6-i Private Health Forum digitalizációról szóló panelbeszélgetésében. Még nem késő regisztrálni: Információ és jelentkezés Miért megállíthatatlan trend a digitalizáció Magyarországon az egészségügyben is? Somogyi Tibor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés