Előfizetői tartalom

Őrült tempóban a magyar magánegészségügy - De hogyan tovább?

Csiki Gergely
Folyamatos, kétszámjegyű árbevétel-növekedések, kitartóan szárnyaló kereslet, kapacitásbővítések, új klinikák, rendelők megjelenése, felvásárlások - az egyik oldalról így lehet összefoglalni a magyar magánegészségügy jelenlegi helyzetét a harmadik alkalommal megrendezett, a privát szektor találkozási pontjává vált Portfolio Private Health Forumon elhangzottak alapján. A legnagyobb szolgáltatók - terveiket tekintve - nagyon optimisták a jövőre nézve, azonban a sorok között ki lehetett olvasni a kockázatokat.

Hatalmas érdeklődés mellett zajlott le a harmadik Portfolio Private Health Forum, ahol a legnagyobb piaci szereplők megerősítették: szépen alakul az üzlet. Románia elsőszámú magánszolgáltatójának elnök-vezérigazgatója, Mihai Marcu (akik idén megvették a Rózsakert Medical Center 51%-át) további terveket szövöget Magyarországgal kapcsolatban, ami arra utal, hogy bejöttek...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái