Előfizetői tartalom

Nagy tervekkel állt elő a magyar egészségipari sikercég

Komoly terveket szövöget az egészségiparban érdekelt egri központú, magyar családi tulajdonban lévő Sanatmetal, amely a saját szegmenségben a legnagyobb 20 európai vállalat közé tartozik. Farkas Józseftől, a társaság ügyvezető igazgatójától azt is megtudtuk, hogy a legutóbbi oroszországi gyárnyitás után, valamint az implantátum-szegmens mellett a diagnosztika területén erősítenek. A cég vezetője szerint jelentős konszolidáció várható az európai piacon az orvosi eszközökre vonatkozó szigorúbb rendelet és a folyamatban lévő generációváltás miatt, és ebben a környezetben a cég nem zárja ki a felvásárlások lehetőségét. Jelenleg is 2-3 ilyen akvizíció felmérése zajlik.

A Sanatmetal arról híres, hogy a hazai orvosi eszközgyártók éllovasa, exportteljesítményével is kiemelkedik. Mely országokban van jelen a cég? Jelenleg 40 országban elérhetőek a termékeink, ott vagyunk Oroszországban, az arab területeken, Dél-Afrikában és Európában is. Külföldön többnyire disztribútorokon keresztül értékesítünk, de megkíséreltük saját kereskedelmi...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái