Előfizetői tartalom

Nagy bajban van, aki most szeretne szobát foglalni karácsonyra

Az elmúlt évek egyik turisztikai trendje, hogy a magyarok nemcsak a szilveszter éjszakát vagy az újévi pihenést, hanem a karácsonyt is szállodában töltik. Számos hotelben telt ház várható december 24-étől. Míg a magyarok többsége inkább vidéki szállást választ, a főváros a külföldi vendégeket vonzza. Utánajártunk, van-e még esély szobát foglalni az idei ünnepekre.

A karácsony és a szilveszter az utóbbi években a magyarországi szállodák kiemelt időszakává vált, nagyon sokan utaznak el otthonról az ünnepekkor. Ezt alátámasztja a KSH is, adataik szerint ugyanis 2018. decemberében a belföldi vendégek száma 1,0%-kal volt magasabb az előző év azonos időszakához képest, és meghaladta a 430 ezret. A magyarok által belföldön eltöltött...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés