Előfizetői tartalom

Ketten is szerelmet vallhatnak Magyarországnak Valentin-napon

A Fitch Ratings és a Standard & Poor’s teljesen összehangolta 2020-as naptárát, mindkét cég ugyanazokban az időpontokban vizsgálhatja felül a magyar adósbesorolást – derül ki a napokban közzétett előzetes naptárakból. Az egyetlen különutas ebben is a Moody’s, mely évek óta sokkal keményebb kézzel bánik Magyarországgal, éppen ezért náluk lenne a leginkább realitása egy kilátásjavításnak vagy akár felminősítésnek.

Megjöttek a naptárak 2020-ra A napokban tették közzé a nagy hitelminősítők 2020-as tervezett felülvizsgálataik időpontját, vagyis kiderült, mikor vizsgálhatják felül a magyar adósbesorolást. Ha idén arról beszéltünk augusztusban, hogy ritkán esik két vizsgálat is egy napra, akkor jövőre erre rátesznek még egy lapáttal, hiszen a Fitch és az S&P mindkét dátumát összehangolta....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés