Előfizetői tartalom

Itt a kormány karácsonyi ajándéka: az egészségügy átalakítására készül!

A karácsonyi ünnepek előtti utolsó munkanapon jelent meg a miniszterelnök által aláírt kormányhatározat: a kabinet az egészségügy finanszírozási rendszerének és ellátási struktúrájának teljes átalakítására készül. A dokumentum feladatokat és határidőket szab meg Kásler Miklós tárcájának. Emellett ez az a határozat, amely rendelkezik a 2019. év végi adósságrendezés részleteiről.

Az átalakítás 8 pontja "A kormány kiemelt célnak tekinti az egészségügyi ágazat fejlesztését, valamint az egészségügyi ellátórendszer hatékonyságának növelését, és egyetért a finanszírozási rendszer és az ellátási struktúra olyan átalakításával, amely fenntartható működést eredményez, és megakadályozza az adósságok újratermelődését" - kezdődik a december...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés