Előfizetői tartalom

Rosszul jár, aki még nem lépett – Bukhatod a hosszú hétvégéidet

Csúcson jár a turizmus Magyarországon: bár a 2019-es számokat még nem ismerjük, de már 2018-ban minden rekord megdőlt, soha ennyi turista nem járt még Magyarországon. Szakemberek szerint a 2019-es év is erős volt, és várhatóan 2020-ban is folytatódik az elmúlt években megfigyelhető turisztikai rekordsorozat. Utánajártunk, milyen évre számítanak a hazai szállodapiac szereplői, akik arról is beszéltek, hogy már most érdemes szállást foglalni a hosszú hétvégékre.

Évek óta rekordokat dönt a turizmus teljesítménye Magyarországon, a Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint 2018-ban történelmi rekordévet zárt az idegenforgalom. A 2019-es évvel kapcsolatos pontos adatok még nincsenek, de a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének (MSZÉSZ) adatai szerint szeptember végéig a szállodai vendégéjszakák száma országosan a tavalyival...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés