Előfizetői tartalom

Mire készül az Orbán-kormány 2020-ban?

Várhatóan tavasszal jön majd egy újabb gazdaságvédelmi és családvédelmi akcióterv – lengette be az elmúlt hónapokban Orbán Viktor és Varga Mihály. A két intézkedéscsomag részleteiről egyelőre kevés konkrétumot tudunk, de valószínűleg nem tévedünk nagyot, ha azt gondoljuk, hogy ezek lesznek a kormány nagy gazdasági dobásai 2020-ban. Megnéztük, milyen lépések jöhetnek szóba.

Két újabb akcióterv van a fejekben Alig lépett életbe júliusban az első gazdaságvédelmi és családvédelmi akcióterv, néhány hétre rá Orbán Viktor szokásos nyári tusnádfürdői előadásában már két újabb gazdaságvédelmi csomagról beszélt. Valamikor jövő tavasszal, ha igazolódik a helyzetértékelés, akkor szükség lehet egy második, jövő ősszel harmadik gazdaságvédelmi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés