Előfizetői tartalom

Manfred Weber: az EU végét jelentené egy sikeres Brexit

MTI
Az Európai Unió (EU) jövőjét is meghatározzák a rövidesen kezdődő tárgyalások a közösség és az Egyesült Királyság új viszonyrendszeréről - hangsúlyozta Manfred Weber, az Európai Néppárt (EPP) európai parlamenti (EP-) frakcióvezetője a Die Weltnek egy interjúban, amely pénteken, az Egyesült Királyság uniós tagságának megszűnése (Brexit) napján jelent meg a német lap hírportálján.

Manfred Weber kiemelte, hogy a britek demokratikusan és önként döntöttek az EU elhagyásáról, ezzel azonban a közösségi tagsággal járó előnyöket is elveszítik. Ez nem büntetés, hanem a kilépés logikus következménye - mondta. "Ha kilépek a sportegyesületből, megtakarítom a tagsági díjat, de nem játszhatok többé a csapatban" - fogalmazott az EPP frakcióvezetője, hozzátéve...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés