Előfizetői tartalom

Nem engedik elveszni az értékes innovatív ötleteket

Csiki Gergely
Innovációs Központot hozott létre a Semmelweis Egyetem: ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy olyan környezetet alakítanak ki, amely nemcsak támogatja az innovációs folyamatokat, hanem ösztönzi is azokat. A központ önálló igazgatóság, szakmai és stratégiai irányát a rektor a tudományos és innovációs rektorhelyettes közreműködésével felügyeli, január elsejétől pedig a szervezet feladatai is kibővültek. A rendszer gyakorlati működéséről Szigeti Gyula Péterrel, a központ igazgatójával és Sódar Gabriellával, a központ Technológia Transzfer Csoportjának vezetőjével beszélgettünk, akik az EIT Health legutóbbi Morning Health Talks eseményén is részt vettek előadóként.

Új környezetet alakítottak ki Kibővítette tevékenységét és átfogó menedzsmenttel ösztönzi az innovációs folyamatokat az egyetemen belül az Innovációs Központ. Ennek érdekében a központ tevékenysége 5 pillérre épül Szigeti Gyula Péter, a Központ igazgatójának tájékoztatása alapján: Pályázat. Amennyiben az egyetem a meghatározott céljaira forrást kíván szerezni...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái