Előfizetői tartalom

Változás jöhet a zöld rendszámok szabályozásában!

Folyamatban van az elektromos autóvásárlási támogatási program következő szakaszának kidolgozása - jelezte Kaderják Péter, az Innnovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára ismertette szerdai tájékoztatóján. Sem pontos összeghatárt, sem konstrukciót nem árult el az államtitkár, azonban a Portfolio érdeklődésére jelezte: az, hogy a szűkös forrásokból nagy értékű autókat támogat a kormány, az luxusnak mondható. Azt is előrevetítette: a kormány felülvizsgálja a zöld rendszámok rendszerét.

Portfolio-MAGE Járműipar 2020 Minden a hazai járműiparról, jön a Portfolio-MAGE Járműipar 2020 konferencia! Információ és jelentkezés Kaderják Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium energiaügyekért és klímapolitikáért felelős államtitkára az elektromobilitás ösztönzésével, a környezetkímélő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés