Előfizetői tartalom

Megszólaltak a magyar szállodák a koronavírusról: még nincs pánik

Hogy pontosan milyen hatása lesz a turizmusra a koronavírusnak, egyelőre még nem lehet tudni. A magyarországi szállodák különböző tapasztalatokról számoltak be a Portfolio-nak. A külföldről érkező vendégek közül többen lemondták magyarországi útjukat, ugyanakkor az egyik szállásközvetítéssel foglalkozó cég úgy nyilatkozott, hogy az elmúlt hetekben több olyan magyar jelentkezett náluk, akik a vírus miatt a külföldi nyaralás helyett választanak belföldi pihenést.

Változó tapasztalatokról számoltak be a magyar szállodák az Európában is terjedő koronavírus következményeiről a Portfolio-nak. Ugyan egyelőre Magyarországon nincs jelen a vírus, sokan kivárnak. Pillanatnyilag nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy az elhalasztott vagy lemondott külföldi utazást a magyarok idén belföldi pihenésre cserélnék. Információink szerint egyes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés