Előfizetői tartalom

Rendkívüli intézkedésekkel biztosítják a magyar energiaellátást a veszélyhelyzetben

Az immár Magyarországot is elérő koronavírus-járvány számos gazdasági ágazatra nézve jelentős kockázatot hordoz magában, ahogyan Orbán Viktor kormányfő fogalmazott, a kialakult helyzet kapcsán felmérhetetlenül súlyos gazdasági következményekkel kell szembenézni. A helyzet nem ugyanolyan mértékben sújtja a különböző ágazatokat, amelyek természetesen védettségük fontossága tekintetben is eltérnek egymástól. Az energiaellátás biztosítása minden körülmények között a kiemelten fontos területek közé tartozik, a szektorban ezért régóta részletesen kidolgozott szabályok és rendszeresen frissített pandémiás tervek vonatkoznak az ehhez hasonló helyzetek, illetve az esetlegesen kialakuló műszaki vészhelyzetek kezelésére.

Az energiaellátás fontosságával összhangban a hazai energiaszektor meghatározó nagy szereplői igyekeznek mindent megtenni a helyzet kezelése érdekében; a kérdéseinkre küldött válaszokból kiderül, a társaságok egyértelműen kiemelt ügyként kezelik a helyzetet, szoros figyelemmel követik a fejleményeket, és szükség esetén azonnal reagálnak. A vállalatok számos rendkívüli...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés