Előfizetői tartalom

Orbán Viktor öt azonnali intézkedést jelentett be

A miniszterelnök a Facebookon megjelent videójában beszélt arról, hogy a kormány a mai ülésén a koronavírus okozta gazdasági kérdésekkel foglalkozott. Orbán Viktor 5 konkrét intézkedést jelentett be, melyek egy része az adósoknak jelent nagyon fontos könnyítést (és várható volt az MNB javaslatai alapján), másik része pedig célzott intézkedéssorozat a járvány által leginkább sújtott ágazatok számára. Cikkünk végén már megtalálható gyorsértékelésünk is.

Ez csak a kezdet A videó a nagy leterheltség és érdeklődés miatt csak 15 óra után vált elérhetővé a Facebookon. A bejelentkezését azzal kezdte, hogy a kormányülés szünetében tesz bejelentést, és ezen a kormányülésen fontos, húsbavágó döntéseket hozott a kormány. "Ez a hetedik nap, a veszélyhelyzet kihirdetése óta megszerveztük Magyarország kollektív önvédelmét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés