Előfizetői tartalom

Koronavírus: minden eddiginél nagyobbat ugrott az itthoni fertőzöttek száma

Portfolio
A vasárnapi 131-ről hétfőre 167-re, azaz 36 fővel ugrott az itthon koronavírussal fertőzöttek száma és ez a változás minden eddigi napnál nagyobb emelkedést jelent – derül ki a hivatalos kormányzati oldal adatközléséből. A frissített adatokból az is kiderül, hogy sajnos immár 7-re emelkedett a betegségben elhunytak száma, mivel egy újabb idős, krónikus betegségben szenvedő férfi hunyt el. Vasárnap reggel 4-nél, a déli órákban 6-nál járt az idehaza koronavírusban elhunytak száma, így ez a mutató is gyorsul.

A most közzétett adatokból az következik, hogy mind a 36 új esetszám magyar állampolgárt takar és így az összesen 167 itthoni fertőzött megoszlása a következő: 10 iráni, 2 brit, 1 kazah, 1 vietnámi és 153 magyar állampolgár. Az alábbi ábra jól mutatja, hogy egyre gyorsul a koronavírus itthoni terjedése, igaz ez összefügg azzal is, hogy az elvégzett tesztek száma is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés