Előfizetői tartalom

Credit Suisse: ezek a részvények jelenthetnek menedéket a koronavírus-válságban

Portfolio
Egy tipikus „black swan”-esemény volt a koronavírus járvány kitörése – áll a Credit Suisse elemzésében. A nagyfokú bizonytalanság miatt járványok esetén a tőzsdék jellemzően nagyobbat esnek, mint például természeti katasztrófák esetén – teszik hozzá. Az elemző kiválogatott olyan ázsiai részvényeket, amelyek jó menedéket jelenthetnek.

A jelenlegi koronavírus-válság egy klasszikus „black swan”, egy nehezen előrelátható, kis valószínűséggel bekövetkező esemény. A piacok tipikusan negatívan reagálnak az ismeretlen betegségek megjelenésére, a nagyfokú bizonytalanság miatt jellemzően nagyobb az esések mértéke járvány esetén, mint például természeti katasztrófák idején – írja a Credit Suisse friss...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés