Előfizetői tartalom

Orbán Viktor elárulta: minden idők legnagyobb gazdaságélénkítő csomagjára készülnek

Újabb videót tett közzé közösségi oldalán Orbán Viktor, amiből az látható, hogy a gazdasági élet szereplőivel egyeztet a teendőkről, amelyeket a koronavírus-járvány gazdaságra gyakorolt rendkívül negatív hatásának csillapítása miatt kell megtenni. Ezeket három pontban foglalt össze és ezek egyike, hogy egy nagy gazdaságújraindítási akciótervet készítenek, amihez a résztvevő beszélgetőpartnerektől várják a javaslatokat. A készülő gazdasági csomagról szóló videókonferenciáról Varga Mihály is megemlékezett saját közösségi oldalán. Időközben az is kiderült, hogy a javaslatcsomagot mikor mutatja be a kormány.
Videóban jelentkezett a miniszterelnök Orbán Viktor telekonferenciát tartott az Innovációs és Technológiai Minisztériumból. Mellette ült Palkovics László tárcavezető, és az is érdekes volt, hogy kik csatlakoztak be a beszélgetésbe. Varga Mihály pénzügyminiszter, a pénzügyi akciócsoport vezetője. Bártfai-Mager Andrea nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái