Előfizetői tartalom

Itt a kormány ünnepi ajándéka: megjelent a magyar kurzarbeit-szabályozás

Nagypénteken állt elő a kormány a német kurzarbeit mintájára bevezetett magyar bértámogatási program részleteivel. A Magyar Közlönyben ugyanis megjelent a koronavírus-járvány miatti gazdaságvédelmi akcióterv sokak által napok, hetek óta várt rendelete. Elöljáróban annyit mondunk: az elmúlt napokban lehűtött várakozásokhoz képest is sokan csalódottak lehetnek.

Nem tétlenkedik a kormány a húsvéti ünnepek alatt sem. Nagypénteken egyszerre három Magyar Közlöny jelent meg, ezek közül a jelenlegi helyzetben a cégvezetők és tulajdonosok számára a legfontosabb a 71-es sorszámú, ugyanis ez tartalmazza a  a veszélyhelyzet idején történő csökkentett munkaidős foglalkoztatásnak a Gazdaságvédelmi Akcióterv keretében történő támogatásáról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés