Előfizetői tartalom

Karantén ide vagy oda, márciusban is többezer magyar biztosította be magát a Brexit ellen

Márciusban újabb 3300 magyar kért tartós letelepedési engedélyt az Egyesült Királyságban, így a teljes szám már 100 ezer közelébe emelkedett – derül ki a brit belügyminisztérium (Home Office) friss adataiból. Ezzel már hónapok óta a magyar bevándorlók hivatalos száma felett van a Brexit miatt engedélyt kérők száma, a végleges adat csak 2021 közepére derülhet ki.

Még mindig több ezermagyar regisztrál A kijárási korlátozások ellenére márciusban is 3300 magyar regisztrált az Egyesült Királyságban tartós letelepedési engedélyért. Ez ugyan a legalacsonyabb havi adat a rendszer tavaly áprilisi indulása óta, de a gazdaság szinte teljes lezárását figyelembe véve így is jelentős. Az igazi “teszt” majd az április lesz, amikor már...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés