Előfizetői tartalom

Cserháti kirúgása: ismét reagált a Kórházszövetség!

Portfolio
Úgy tűnik, nem csillapodik a feszültség az egészségügyi ágazatban Cserháti Péter egy héttel ezelőtti elbocsátása óta sem, sőt. Horváth Ildikó egészségügyi államtitkár gyakorlatilag ellenségnek tekinti azt, aki kiáll a kirúgott kórházigazgató mellett, közben a Magyar Kórházszövetség újabb állásfoglalást adott ki szombaton. Ebben hangsúlyozzák: nem kívánnak a politika történéseiben részt venni.

A Népszava írta meg szombaton a birtokába került levelezés alapján, hogy Horváth Ildikó kemény hangvételű levelet írt a Magyar Kórházszövetség elnökének, miután a testület kiállt a kirúgott Cserháti Péter mellett. A napilap azt írja a birtokába jutott levelezésre hivatkozva, hogy a szőnyeg szélére próbálja állítani Horváth Ildikó egészségügyi államtitkár...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés