Előfizetői tartalom

Megtudtuk: ilyen lehet a koronavírus elleni új védekezés Magyarországon

Korábban nem látott koronavírus-járványgörbe, eddig nem ismert járványügyi adatok és a várható új járványvédelmi stratégia alapjai - ezeket ismerhetjük meg a kormány munkáját segítő szakemberek, kutatók nemrégiben bemutatott előadásaiból. Eldőlni látszik: paradigmaváltás várható a tesztelésekkel és kontaktuskutatással kapcsolatos stratégiában. A fő üzenet: tesztelünk, hogy a helyzet elébe menjünk.

Fontos, a széles nyilvánosság számára is rendkívül hasznos online konferencián osztották meg gondolataikat a járványügyről és a védekezésről a kormány munkáját támogató kutatók, szakemberek. Az erről szóló videó a Digitális Jólét Program videócsatornáján jelent meg szombaton. Az eseményen az egyik legfontosabb kérdés az volt, hogy a jelenlegi elfojtott -, de hosszú...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés