Előfizetői tartalom

Az utolsó pillanatban menekülhet meg az összeomlástól a norvég légitársaság

Portfolio
Sikerült megállapodnia a likviditási problémákkal küszködő skandináv légitársaságnak, a Norwegian Air Shuttle-nek a kötvényesekkel és a lízingcégekkel, így egy lépéssel közelebb került a vállalat az állami hitelgaranciákhoz, ami kulcsfontosságú a cég további működéséhez. A Bloomberg értesülései szerint a hiteleket hajlandóak részvényekre váltani a hitelezők.

Megszületett a várva várt megállapodás a hétvégén a Norwegian Air Shuttle és a kötvényesei között – tudta meg a Bloomberg. Pénteken még arról számolt be a skandináv légitársaság, hogy nem sikerült a kötvényesei kétharmadának támogatását megszerezni. A tárgyalások azonban a hétvégén folytatódtak, a megállapodás pedig sürgető volt, ma van ugyanis a határidő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés