Előfizetői tartalom

"Minél előbb indítjuk újra a gazdaságot, annál nagyobb árat fogunk fizetni érte az emberi életeket tekintve"

MTI
A társadalom járvány utáni megreformálására szólított fel Andrew Cuomo, New York állam demokrata párti kormányzója kedden. A politikus a szokásos napi sajtótájékoztatóján hangoztatta azt, hogy szerinte "társadalmi reformra" van szükség, ha - mint fogalmazott - "jobban akarunk újjáépíteni". Konkrétan azonban nem fejtette ki, hogy mit is ért a társadalom megreformálásán.

Cuomo bejelentette: növekedett a koronavírus okozta Covid-19 nevű, tüdőgyulladásos betegségben elhunytak száma, míg vasárnap 226, addig hétfőn 230 halálos áldozatot követelt a járvány az államban. Minél előbb indítjuk újra a gazdaságot, annál nagyobb árat fogunk fizetni érte az emberi életeket tekintve. Az alapvető kérdés, amelyet nem hangsúlyozunk eléggé, hogy mennyit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés