Előfizetői tartalom

Kölcsönprogrammal segítenék a rászoruló nyugdíjasokat

Karácsony Mihály, a Nyugdíjas Parlament Országos Egyesületének elnöke szerint a 13. havi nyugdíj visszaépítése csupán "szemfényvesztés", ezzel a lépéssel a kormány nem orvosolja a jelenlegi problémákat. Úgy véli, azonnali segítségre lenne szükség a rászoruló nyugdíjasok számára, amelyet azonban meg lehetne finanszírozni a 13. havi nyugdíj visszaépítésére szánt pénzből.

"Mintegy 1 millió nyugdíjas van ma Magyarországon, akinek a nyugdíja nem ér el a mediánnyugdíj, vagyis 127 ezer forintot. Ezeknek az embereknek a jelenlegi járványhelyzetben lenne szükségük segítségre, nem jövő februárban" – mondta a Portfolio-nak Karácsony Mihály, a Nyugdíjas Parlament Országos Egyesületének elnöke. Épp ezért kidolgoztak egy tervet, amely megoldást jelenthetne...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés