Előfizetői tartalom

Egy aggasztó ábra az országokról, ahol a leghalálosabb a koronavírus

Portfolio
Bár az Egyesült Államokban regisztrálták eddig a legtöbb koronavírus miatti fertőzöttet és halálesetet, népességarányosan közel sem itt a leghalálosabb a járvány. A 11,42 milliós Belgiumban már több mint 8500 halált okozott a Vuhanból elszabadult járvány, ami azt jelenti, hogy 1 millió főre vetítve itt 735 haláleset történt, de Belgiumon kívül még számos európai ország is megelőzi Amerikát ebben a tragikus rangsorban.

Pénteki adatok szerint világszerte 3,92 millió ember fertőződött meg az új típusú koronavírussal a világon, a járvány már 271 ezer halálos áldozatot követelt, míg 1,35 millió beteg épült fel a fertőzésből. A legtöbb fertőzöttet eddig messze az Egyesült Államokban regisztrálták, ahol 1,29 millió főt diagnosztizáltak új típusú koronavírussal, az országban közel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés